◤ Menang Pakej Kahwin Bernilai RM10,000 | Wedding.com.my ◢


Value

RM0.00

Discount

100%

You pay

RM0


REDEEM


Time left to buy


Deals left: 997

Deals Redeemed: 3

Terms & Conditions

There is a limit of 1 deal per person. The promotional value of this deal expires in 3 months. Deal must be presented in order to receive discount. This deal is not valid for cash back, can only be used once, does not cover tax or gratuities. This deal can not be combined with other offers.

Wedding.com.my mengadakan Tag & Share contest RM10,000 pakej kahwin percuma untuk bakal pengantin 2017/2018, inilah masanya untuk korang mencuba nasib! Kalau yang dah kahwin tu bolehlah ajak kawan yang tengah merancang untuk perkahwinan.

Cara untuk join juga memang mudah, hanya 2 steps sahaja:
STEP 1: Tag 2 kawan yang bakal berkahwin pada tahun ni atau hadapan
STEP 2: Share Post ini

Join sekarang >> http://bit.ly/pakejkahwin1

Senang kan? Nak tahu hadiahnya? Tengok bawah ni:
RM10,000 Pakej Perkahwinan merangkumi:
⏩ Baju Pengantin
⏩ Pelamin Eksklusif
⏩ Pakej Photobooth & Photome
⏩ Pre-Wedding Photoshoot
⏩ Make Up

Selain itu, korang juga jangan lupa check website & showroom Wedding.com.my, dapatkan Pakej Kahwin 2017 yang terhangat & berpatutan, merangkumi beratus-ratus vendor di Malaysia. Senang Saja

Join sekarang >> http://bit.ly/pakejkahwin1
Join sekarang >> http://bit.ly/pakejkahwin1
Join sekarang >> http://bit.ly/pakejkahwin1


 

Wedding.com.my

Send Email

Wedding.com.my


H-89-1, Jaya One
72A Jalan Unviersiti
46200
view phone603-79320049
Get driving directions