General Security Guard Sdn Bhd (87227-K)
5 (2 Reviews)
Johor Bahru, Johor
GOLD

About Us

General Security Guard Sdn. Bhd. (GSG) merupakan sebuah syarikat milik penuh Bumiputera telah diperbadankan pada 06hb. Julai, 1982.
Syarikat kami mendapat kelulusan untuk menjalankan perniagaan dalam bidang perkhidmatan kawalan keselamatan dan beroperasi di seluruh Malaysia dengan lesen di bawahSeksyen 3, Akta Agensi Persendirian No. 27/71 oleh Kementerian Dalam Negeri.
Syarikat ini diakui sebagai Kontraktor Bumiputera berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dan juga telah menganggotai Persatuan Perkhidmatan Kawalan Keselamatan Malaysia sejaktahun 1987.
Berbekalkan pengalaman yang luas melebihi 30tahun, agensi keselamatan kami percayaan yakin berkeupayaan menyedia dan membekalkan satu perkhidmatan kawalan keselamatan berprestasi tinggi dan mampu berdaya saing.

Product & Services

 
OBJEKTIF
◊ Matlamat utama bagi syarikat kami ialah memberi dan menyediakan perkhidmatan kawalan keselamatan yang berinovasi tinggi bagi memenuhi kehendak pelanggan.
◊  Konsep perkhidmatan tambah nilai bagi memastikan harta dan nyawa pelanggan dikawal pada setiap masa.
◊ Menyediakan satu sistem pengurusan perkhidmatan berkualiti dengan menjaga tahap profesionalisme dan integriti yang unggul.
 
 VISI
 
◊  Kearah sebuah syarikat kawalan keselamatan terunggul, cekap, teguh dan prihatin dalam menjalankan tanggungjawab.
◊  Menjadi sebuah syarikat yang mampu menyedia dan menganjurkan lebih banyak Kursus Asas Kawalan Keselamatan Tahap Satu kepada pengawal keselamatan.
 
 MISI
◊ Berpegang pada prinsip “gabungan kerjasama dari ahli kumpulan pengurusan dengan sistem pentadbiran professional” mampu menjalin hubungan yang baik dan mesra dengan pelanggan.
◊ Memberi perkhidmatan terbaik dengan tawaran yang kompetitif
 

Contact Us

PengarahUrusan   :  ZAINAL BIN ABDUL RAHIM Nama Syarikat  :  GENERAL SECURITY GUARD SDN. BHD. No.Pendaftaran Syarikat : 87227-K Tarikh Ditubuhkan  : 06hb. Julai, 1982 Alamat Ibu Pejabat :   No. 9E-1, JalanDermawan,     KampungMelayuMajidee,     81100 Johor Bahru, Johor. Berdaftar   :  KementerianKewangan Malaysia     KementerianDalamNegeri     PersatuanPerkhidmatanKawalanKeselamatan Malaysia
Reviews
伟王
2 years ago
5/5
全自动海外聊天软件引流,Telegram,Watsapp,Skype,Discord,Signal,Youtube,Zalo,免费测试,电报:wangwei5557
luo jurney
2 years ago
5/5
中国到马来西亚运输公司,可以运输大型货物,超长超重货物,空运、海运包税到门,微信:jurney228(Our company is a transportation company from China to Malaysia. It can transport large cargo, over-length and over-weight cargo, air and sea double tax package to door, WeChat: jurney228)
Enquire Now
Call