Panelight Electrical Engineering Sdn. Bhd. (589726-A)
5 (1 Review)
Alor Setar, Kedah
GOLD

About Us

Syarikat Panelight Electrical Engineering telah ditubuhkan pada 18hb Ogos 2002 sebagai sebuah syarikat pengeluar papan suis bagi memenuhi permintaan dalam industri pembinaan terutama kepada pihak kerajaan dan juga swasta.

Pengeluaran syarikat ini meliputi produk berasaskan penyaluran kuasa elektrik, alat kawalan dan sistem elektrik industri. Syarikat ini juga berkemampuan dalam projek-projek seperti di kilang-kilang, pejabat dan juga di sekolah.

Panelight Electrical Engineering Sdn Bhd menjalankan operasi di tapak Industri Kecil dan Sederhana yang di sewa dari SME Bank yang bertempat di Kawasan Perusahaan Mergong, Alor Setar, Kedah Darulaman.

Syarikat ini juga telah mendapat bantuan mesin dari Kementerian Pembangunan Luar Bandar yang telah disalurkan melalui SME Bank.

Untuk mencapai wawasan 2020 diharap syarikat ini mampu berdaya saing bersama syarikat lain untuk menuju ke era kemajuan.
Reviews
Matt
11 months ago
5/5
Eifa Ocean International Logistics Co.Ltd We are a freight forwarder from China, providing very good logistics service We are dedicated to build a reliable customized solution using the following: • FCL/LCL/Air booking • Customs clearance • Warehousing • Trucking & Delivery to domestic Email:matt@eifaocean.com
Enquire Now
Call